Shërbim Zyre, Kontabilitet dhe llogaritje e pagave
Logo; Firmenlogo; MM; MM Büromanagement;
     DE           AL
Go to content
Kontakt

MM Büromanagement
Fasanenstr. 46
74199 Untergruppenbach

07131 1330732 - 100
07131 1330732 - 101
01525 3893980
info@büromanagement.de
Tel:
Fax:
Mobil:
E-Mail:
www.mm-büromanagement.de


Mirë se vini tek MM Büromanagement!

Këtu do të gjeni një shumëllojshmëri  shërbimesh të Zyrës të cilat janë të veçanta për nevojat e Kompanive si dhe  personave privat. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për kontabilitet, kalkulimin e pagave ose krahasimin e sigurimeve - Ne iu ofrojmë një ndihmë  profesionale dhe të besueshme në të gjitha fushat. Ne e kuptojmë se menaxhimi i financave dhe sigurimeve shpesh paraqet sfida dhe duam t'iu ndihmojmë në këtë drejtim, në mënyrë që të kurseni kohë dhe para. Ekipi ynë me përvojë iu ndihmon me këshilla dhe veprime për të arritur qëllimet tuaja individuale. Ne jemi të lumtur që mund t'iu ofrojmë një zgjidhje të personalizuar për Ju, e cila përshtatet në mënyrë perfekte me nevojat tuaja.


Burokracia po merr më shumë kohë
 
Jeni të lodhur nga fakti se duhet të përballeni me një kohë më të madhe për burokraci dhe nuk jeni në gjendje të përqëndroheni plotësisht në punën kryesore? Ajo që bëni më së miri dhe më e dobishme duhet të jetë gjithnjë e më e shkurtër?

Ne jemi zgjidhja Juaj.

Nëse ka të bëjë me krijimin e ofertave, shkrimin e faturave, menaxhimin e llogarive apo zgjidhjen e të gjitha detyrave në lidhje me punonjësit, ne ju ndihmojmë me çdo gjë rreth zyrës suaj.
Büro; Frustrierende Büroarbeit; Büroangestellte; Stress; übervordert; überarbeitet
Ruajeni kohën e çmuar.

Ne menaxhojmë për ju të gjitha detyrat rreth zyrës dhe të gjitha këto në formë digjitale.

Asnjë Tryezë e mbushur me Letra, asnjë mal Dokumentesh.


Lehtësoni punët e Kompanisë Suaj

Aktivitetet administrative, biznesore dhe organizative të zyrës marrin shpesh shumë kohë. Për pasojë, humbni kohën Tuaj të çmuar dhe nuk jeni në gjendje të përqendroheni në detyrat kryesore. Prandaj, është një avantazh i madh për ju të delegoni këto aktivitete te një ofrues shërbimi, në mënyrë që Ju të riorganizoni punën tuaj kryesore.

Me këtë mënyrë, lehtësoni veten dhe punonjësit tuaj. Fitoni më shumë kohë të çmuar që të mund të ecë puna Juaj kryesore për zhvillimin e Kompanisë Suaj.
Effizienz

Kurseni kostot për Personel dhe për Zyre

Për një punonjës zyre, vijnë pagesa dhe taksa sociale. Për më tepër, duhet të përballeni me kostot e Personelit edhe në rastin e pushimeve dhe sëmundjes së punonjësit, dhe të siguroni zëvendësim në rast të ndërprerjes së punës.

Përveç kësaj, një Zyrë ka shpenzime si: Qiraja çdo Muaj, mandej kostot për material, Dosjet, Letra, IT, Software dhe nevojat e tjera të Zyrës nuk janë aspak të vogla.

Mbani kostot e ulëta fikse dhe në këtë mënyrë edhe rrezikun financiar. Paguani vetëm për atë që vërtetë keni nevojë.

!! Ruajeni kohën dhe paratë !!
Geld sparen; Ausgaben; Einsparungen; Verringern; Kosten; Vermögen;

Rritni imazhin tuaj dhe prezencën tuaj në publik

duke pasur një prezantim të lartë cilësie dhe një kontakt profesional

me klientët dhe personat e interesuar.
Unternehmen; Privatpersonen; FamilienAnalizë dhe krahasim i Sigurimeve për Bizneset dhe Personat privat

Dëshironi të siguroheni kundër rreziqeve të mundshme ose keni bërë këtë tashmë, por po mendoni që po paguani shumë për shërbimin e nevojshëm?

Ne analizojmë Tregun dhe krahasojmë produktet për Ju, duke iu siguruar që të merrni çmimin më të mirë për shërbimin më të mirë të mundshëm.

Ky shërbim iu ofrohet Juve si shërbim falas.
07131 1330732 - 100
07131 1330732 - 101
01525 3893980
info@mm-bueromanagement.de
Tel:
Fax:
Mobil:
E-Mail
Kontakt

MM Büromanagement
Fasanenstr. 46
74199 Untergruppenbach
www.mm-bueromanagement.de
Back to content